Djeca

Ultra zaštitni sprej protiv krpelja 100ml

Podijeli prijateljima
Ultra zaštitni sprej protiv krpelja 100ml
Zaštita od krpelja do 6 sati, obiteljsko pakiranje za djecu i odrasle
8,99 €

89,90 € (677,35 kn) za 1L

Nije poskupjelo od 11.7.2022.

Učinkovito štiti kožu od krpelja, pružajući do 6 sati zaštite

Sadrži 20% aktivnog sastojka iz listova limunskog eukaliptusa, s dokazanim djelovanjem za zaštitu od krpelja.

Obiteljsko pakiranje - sprej je namijenjen djeci starijoj od 6 mjeseci i odraslima. Za zaštitu djece mlađe od 6 mjeseci može se koristiti raspršivanjem na odjeću. Lako se nanosi, brzo se upija i na koži ostavlja ugodan osjećaj. Potpuno je siguran za kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke.

Prikladan za lice i tijelo, prilagođen svim tipovima kože. Dermatološki ispitan.

Sprej je registriran, odnosno upisan u registar Ministarstva zdravstva kao biocidni pripravak s namjenom: zaštita od krpelja. KLASA: UP/I-543-04/20-05/461 URBROJ: 534-07-1/4-20-2

Dodatne informacije

  • Proizvod nije namijenjen za raspršivanje na koži djece mlađe od 6 mjeseci, no može se koristiti raspršivanjem na odjeću.
  • Sprej mogu koristiti trudnice i dojilje.
  • Ugodnog je mirisa, bez sintetskih parfema.
  • Proizvod nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla.
  • Vrsta priravka: 19 - repelenti
  • Formulacija: tekućina

Prirodni aktivni sastojci

  • Limunski eukaliptus

Svi sastojci

Aktivni sastojak: ulje limunskog eukaliptusa hidratizirano, ciklizirano (smjesa cis- i trans-p-mentan-3,8 diola (citriodiol)) 20,0% (20,0g/100g)

Način upotrebe

Prije upotrebe protresti. Ravnomjerno raspršiti na nepokrivenu i neoštećenu kožu. Ne raspršivati direktno na lice. Raspršiti na dlanove i potom oprezno nanijeti na lice, izbjegavajući područje oko očiju i usta. Za učinkovitu zaštitu potrebno je na kožu raspršiti dovoljnu količinu proizvoda, npr. 2 potiska na podlakticu.

Možda te zanima

Iskustva korisnika

Nakon što smo zaradili krpelj u proljeće odlučila sam kupiti potpuno prirodno sredstvo za djecu i nisam pogriješila odabirom. Od tada se redovito špricamo i krpelji nas zaobilaze. Vjerujemo da će tako i ostati. Hvala! (Marijana)

Jako ugodnog mirisa i dječica se sama vole špricati s njim. (Ivana)

Volim izlete u prirodu i planinarenje. Pokušam uvijek nositi dužu odjeću i posprejam sebe i odjeću ovim sprejem. Dosad ga nisam uhvatila (Mari)

Napomene

Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije upotrebe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

Upozorenje

Čuvati izvan dohvata djece. Samo za vanjsku primjenu. Koristiti isključivo prema uputama. Proizvod je namijenjen djeci starijoj od 6 mjeseci i odraslima. Nema ograničenja korištenja za vrijeme trudnoće i dojenja. Prije dojenja, potrebno je ukloniti proizvod s dojki. Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 6 mjeseci. Ne nanositi na oštećenu kožu. Ne nanositi djeci na dlanove. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 12 godina da sama raspršuju proizvod. Sadrži 2-hidroksi-alfa, alfa, 4-trimetilcikloheksanmetanol, citronelol i cineol koji mogu izazvati alergijsku reakciju na koži. U slučaju iritacije, odmah prekinuti primjenu.

U slučaju dodira s očima: oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ako ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispirati. Ako nadražaj oka ne prestaje, zatražiti savjet liječnika.

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK