Zašto Bogati biljni balzam treba svaka mama imati uvijek u torbi

Zašto Bogati biljni balzam treba svaka mama imati uvijek u torbi

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

S površinskim ranama na vlastitoj koži susrećemo se svakodnevno i u različitim životnim prilikama. Površinske rane često su bolna mjesta na koži koja nas čine manje sretnima. Manjim, površinskim ozljedama (ranama) na koži smatramo porezotine, ogrebotine, manje ugrizne rane (izazvane ugrizom psa, grebanjem mačke ili drugih kućnih ljubimaca), lakše opekline, rane nakon uboda insekata i slično. Male površinske ozljede kože potrebno je tretirati odmah po nastanku i njegovati koristeći pogodnu mast ili balzam.

Ozljede kože, posebice površinske ne zahtijevaju ozbiljno liječenje. Naše tijelo sposobno je samo zaliječiti površinske rane, no možemo mu pomoći da to učini brže, bolje i bez komplikacija. Za uspješan tretman rana uvijek bi trebalo nadohvat ruke imati dobar balzam.

Balzami pogoduju sprečavanju infekcije rane i potpomažu prirodno zacjeljivanje kože. Umiruju bolno mjesto na učinkovit i pouzdan način pri čemu se smanjuje bol i svrbež.

Štite kožu od utjecaja iz okoline kao što su vlaga, prljavština, bakterije, virusi i gljivice. Najučinkovitiji balzami sastavljeni su od hladno prešanih ulja, visokokvalitetnih eteričnih ulja, odnosno od potpuno prirodnih sastojaka koji su pouzdani i sigurni za jednostavnu i sigurnu primjenu kod svih generacija.

Neizostavan dio svake mamine torbice te „kućne ljekarne“ je svakako dobar balzam za uspješan tretman te brzo zarastanje površinskih rana.

Uvijek imajte pri ruci prirodan proizvod koji će poslužiti kao prva pomoć kod ozljeda – ogrebotina, opeklina, crvenila, uboda. Univerzalni balzami pogodni su za sve tipove kože te pomažu zacjeljivanju i regeneraciji kože.

Učinkovit i pouzdan prirodan balzam koji intenzivno regenerira kožu je Bogati biljni balzam. Bogata kombinacija čak 10 prirodnih sastojaka (gavez, kadulja, propolis, trputasta lisičina, neven, hamamelis, ružmarin, lavanda, klinčić, pšenica) blagotvorno djeluje u svim situacijama kada je koži potrebna intenzivna i brza regeneracija. Hladno tiještena ulja, ekološki biljni ekstrakti i vrhunska eterična ulja sinergijski pospješuju zacjeljivanje rana i ogrebotina, ublažavaju iritaciju, crvenilo, opekline, umiruju nakon uboda insekata te djeluju blago antiseptički (antibakterijski) i protuupalno. Bogati biljni balzam pogodan je za cijelu obitelj.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK