Zaštita djece od komaraca

Zaštita djece od komaraca

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Pozvani ste na roštilj i druženje na otvorenom, a imate malo dijete i zabrinuti ste kako zaštititi vaše dijete od uboda komaraca? Svjesni ste da vašem djetetu godi boravak u prirodi i na svježem zraku, no s druge strane ne želite da nakon par sati druženja njegova koža nakon uboda komaraca sadrži crvene otekline i svrbi? Ne brinite, za svaki problem postoji rješenje. Kako biste bezbrižno uživali na svježem zraku u ove ljetne mjesece zaštitite svoju djecu od uboda komaraca koristeći učinkovite prirodne repelente koji ih odbijaju i štite nježnu dječju kožu od uboda.

Dječja koža posebice privlači komarce. Djeca spadaju u osjetljivu skupinu zbog tanke i nježne kože.

Nakon uboda komaraca javljaju se crveni plikovi na mjestu uboda koji neugodno svrbe i koji se ne povlače danima. Djeca često češanjem mjesta uboda samo dodatno nadražuju kožu te produbljuju upalu. Češanjem mjesta uboda moguća je pojava krvarenja te oštećenja kože. Tako iziritirana nježna dječja koža podložna je dodatnim komplikacijama i infekcijama uzrokovanih bakterijama.

Kada su djeca u pitanju svi smo posebno oprezni prilikom korištenja bilo kakvih proizvoda. Nerado koristimo agresivna sredstva na nježnoj dječjoj koži.

Uvijek birajte prirodna i efikasna rješenja na bazi prirodnih eteričnih ulja kako biste svoje dijete zaštitili od uboda komaraca.

Biovitalis Ultra zaštitni sprej protiv komaraca za djecu učinkovito štiti nježnu dječju kožu od uboda svih vrsta komaraca. Primjeren je za djecu od prve godine života. Sadrži učinkovit i pouzdan potpuno prirodni kompleks STOP MOSQUITO s dokazanim djelovanjem za maksimalnu zaštitu. Brzo se upija, ne masti i ne ostavlja tragove na koži. Potpuno je siguran za nježnu i osjetljivu dječju kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Ultra zaštitni sprej protiv komaraca za djecu pruža dodatnu njegu i hidrataciju osjetljivoj dječjoj koži. Prije korištenja Ultra zaštitnog spreja protiv komaraca za djecu pročitajte upute navedene na pakiranju. Prije upotrebe proizvod je potrebno protresti te ravnomjerno raspršiti na nepokrivenu i neoštećenu kožu, dva do tri puta dnevno i pritom izbjegavati područje oko očiju i usta. Proizvod ne nanositi djeci na dlanove.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK