Virusne bradavice - Saznajte što su, zašto nastaju i kako ih se riješiti

Virusne bradavice - Saznajte što su, zašto nastaju i kako ih se riješiti

Što su virusne bradavice i zašto nastaju?

Virusne bradavice su česte i u dječjoj i u odrasloj dobi. Mogu se pojaviti na bilo kojem dijelu tijela, na koži ili sluznici. Radi se o zaraznoj virusnoj bolesti kože. Uzročnici virusnih bradavica su humani papiloma virusi (HPV) kojih ima stotinjak tipova. Ovisno o tipu HPV-a, razlikuju se različite vrste bradavica. Najčešći oblik su obične bradavice (verrucae vulgares). Postoje i zaravnjene, končaste bradavice, kondilomi...

Obične bradavice su hemisferične izrasline boje kože, na početku glatke, a postepeno postaju hrapave. Najčešće narastu na gornjoj strani šake i prstima. Ukoliko narastu na stopalima (verrucae plantares), izgledaju kao ravno zadebljanje (zbog pritiska) i lako se mogu zamijeniti s kurjim okom ili natiskom. Nedvojbena dijagnoza se može postaviti na temelju crnih točkica u samom središtu bradavice. Radi se o popucalim kapilarama u tkivu bradavice.

Kako se riješiti bradavica?

Bradavice na rukama i dijelovima tijela na kojima nema pritiska su bezbolne i bez simptoma. Bol mogu uzrokovati bradavice na stopalima, na koje se hodanjem čini pritisak. Međutim, s estetskog stajališta bradavice mogu biti vrlo neugodne i želimo ih se riješiti na što brži, jednostavniji i bezbolniji način.

Medna Rosa je tekućina koja pomaže prirodno, učinkovito i bezbolno ukloniti virusne bradavice. Razvio ju je farmaceut a učinkovitost je dokazana kod 98% korisnika.

Inovativna formulacija sadrži čak 6 visokoaktivnih prirodnih sastojaka: jabučni ocat, med, ekstrakte limuna, hrasta, nevena i vrbe. Mednu Rosu mogu koristiti i djeca i odrasli. Kistićem koji je pričvršćen na poklopac bočice se virusna bradavica premazuje više puta dnevno.

Iskustvo korisnika: Imala sam na rukama dvadesetak bradavica, najstarije oko godinu i pol. Isprobala sam razne proizvode iz ljekarne, bila čak i na spaljivanju. Magistra u ljekarni mi je preporučila Mednu Rosu i s njom sam se uspjela riješiti bradavica u roku dva tjedna. Mirjana

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK