Valerijana i tamjan - moćna kombinacija kod napetosti i nervoze

Valerijana i tamjan - moćna kombinacija kod napetosti i nervoze

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Napetost, nervoza, stres, nesanica, loše raspoloženje – često su spominjani pojmovi naših svakodnevica. Stres je uobičajena pojava u životima svakoga od nas koji utječe na našu ravnotežu i sklad organizma. Svakodnevno smo na meti različitih vanjskih i unutarnjih čimbenika (stresora) zbog kojih se događaju razne fizičke i psihičke promjene u našem ponašanju i našim tijelima.

Zbog stresne situacije naše tijelo izlazi iz stanja ravnoteže te pokreće niz metaboličkih funkcija kako bi se vratilo u prvobitno stanje i ponovno postiglo sklad. Pokretanjem metaboličkih funkcija uzrokovanih stresom, posljedično dolazi do promjena u organskim sustavima te promjena u njihovom funkcioniranju.

Stalna izloženost stresu te loše reagiranje na stresore može dovesti do pojave psihičkih i tjelesnih bolesti.

Primjenom eteričnih ulja u kontroliranim količinama moguće je očuvati zdravlje te se oduprijeti pojavi bolesti. Eterična ulja su smjese raznih kemijskih aktivnih spojeva dobivena iz biljaka destilacijom ili tiještenjem.

Osim aktivnim sastojcima, svojim intenzivnim mirisima eterična ulja djeluju na naše raspoloženje i emocionalno stanje.

Kombinacija eteričnog ulja valerijane te arapskog tamjana djeluje izrazito umirujuće i opuštajuće te se smatra moćnom kombinacijom u ublažavanju stresa, napetosti i uznemirenosti.

Primjenom aromaterapijskih proizvoda koji u svom sastavu sadrže prirodna eterična ulja valerijane i tamjana moguće se nositi sa stresnim situacijama te osjećajima koji u nama izazivaju negativne emocije. Korištenjem takvog proizvoda postižemo unutarnju ravnotežu te sprječavamo pojavu bolesti koje nastaju kao posljedica stresnih situacija te emocionalnih i psihičkih problema.

Biovitalis Antistres inhalator džepni je aromaterapijski proizvod s eteričnim uljima koja smanjuju stres, napetost i nervozu. 100% organska eterična ulja valerijane, arapskog tamjana, kadulje, slatke naranče i prave lavande djeluju opuštajuće u stanju napetosti, stresa i tjeskobe. Valerijana je biljka s bogatom poviješću upotrebe kod uznemirenosti i nervoze. U kombinaciji s drugim eteričnim uljima smanjuje stres i napetost, vraća dobro raspoloženje i pomaže lakšem uspavljivanju. Pažljivo odabrana organska eterična ulja sigurna su za svakodnevnu primjenu više puta tijekom dana. Praktično džepno pakiranje omogućuje antistresni učinak bilo gdje i bilo kad.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK