Pravila nagradnog natječaja BIOVITALIS® adventsko darivanje

Biovitalis Nagradni natječaj na Facebooku

Članak 1. Tko je Organizator natječaja?

BIOVITALIS® d.o.o., Ulica Franje Bužanića 5, HR-42204 Turčin, OIB: 23575522404 (u daljnjem tekstu "Organizator") organizira nagradni natječaj na svojoj službenoj Instagram i Facebook stranici pod nazivom „BIOVITALIS® adventsko darivanje“. Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Mete.

Članak 2. Zašto smo pokrenuli nagradni natječaj?

Svrha Nagradnog natječaja je promocija Organizatora na društvenim mrežama, njegovih aktivnosti i nagrađivanje vjernih pratitelja.

Članak 3. Tko može sudjelovati u BIOVITALIS® nagradnom natječaju?

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji prate Biovitalis službeni Instagram i Facebook profil  i prema mišljenju komisije ostave najkreativniji komentar. U Nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora kao ni članovi njihovih užih obitelji. Organizator zadržava pravo da, u svakom trenutku i na bilo koji način koji bude smatrao prikladnim, provjeri jesu li ispunjeni uvjeti za sudjelovanje u Nagradnom natječaju. Samim sudjelovanjem, Sudionici daju svoju suglasnost za primjenu ovih Pravila, koja su konačna i obvezujuća u svakom pogledu.

Članak 4. Do kada traje BIOVITALIS® nagradni natječaj?

Nagradni natječaj sastoji se od četiri kruga, po svaki za jedan adventski tjedan. 

Prvi krug natječaja traje od  1.12.2023. do 7.12.2023. do 23:59 sati.

Drugi krug natječaja traje od 8.12.2023. do 14.12.2023. do 23:59 sati.

Treći krug natječaja traje od 15.12.2023. do 21.12.2023. do 23:59 sati.

Četvrti i posljednji krug natječaja traje od 22.12.2023. do 27.12.2023. do 23:59 sati.

Pravila Nagradnog natječaja objavljena su ovdje, na službenoj web stranici Organizatora.

Članak 5. Kako sudjelovati u BIOVITALIS® nagradnom natječaju?

Sudionici pristupaju natječaju putem službene Instagram (https://www.instagram.com/biovitalis.hr/) i Facebook stranice (https://www.facebook.com/biovitalishr).

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju potrebno je u komentaru ispod objave nagradnog natječaja na kreativan način odgovoriti na pitanje postavljeno u tekstu objave nagradnog natječaja. Svaki krug natječaja nosi svoje pitanje. 

Nagradu osvaja sudionik koji je objavio/la komentar koji je ispunio sve uvjete ovog natječaja i prema mišljenju komisije najkreativnije odgovorio na postavljeno pitanje.

Proglašenje dobitnika objavljuje se na službenom Instagram i Facebook profilu unutar pet radnih dana od završetka natječaja. Svaka osoba može osvojiti samo jednu nagradu iz ovog natječaja.

Organizator zadržava pravo da materijale dobivene iz Nagradnog natječaja zadrži u svojoj bazi kako bi mu poslužili za potrebe stručnog žiriranja i odabira dobitnika.

Prijave pod lažnim profilima Organizator može diskvalificirati iz natječaja te ako postoji sumnja da se Sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.

Članak 6. Što možete osvojiti u BIOVITALIS® nagradnom natječaju?

Nagrade ovog Nagradnog podijeljene su prema krugovima. U svakom krugu fond nagrada iznosi četiri (4) paketa BIOVITALIS® proizvoda od koji 2 paketa osvajaju dvije osobe na Instagramu i 2 paketa na Facebooku.

Ukupan fond nagrada ovog natječaja je 16 paketa BIOVITALIS® proizvoda različitih vrijednosti koji nisu zamjenjivi za novac.

U prvom krugu natječaja dijelimo četiri Njegujuća paketa ( 2 na Instagramu i 2 na Facebooku) koja sadrže:

 • Njegujuća krema za ruke LIMITED EDITION 75ml 5,99€
 • Njegujuće ulje za tijelo LIMITED EDITION 100ml 11,99€
 • Njegujući maslac za tijelo LIMITED EDITION 50ml 6,99€
 • Poklon vrećica zelena

Ukupna vrijednost jednog paketa iznosi 24,97€.

U drugom krugu natječaja natjecatelji mogu osvojiti četiri paketa za atopijski dermatitis ( 2 na Instagramu i 2 na Facebooku) koji sadrže:

 • Emulzija za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji 150ml
 • Fluid za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji 250ml
 • Balzam AKUT za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji 50ml

Ukupna vrijednost jednog paketa iznosi 33,97€.

U trećem krugu natječaja dijelimo četiri paketa tekućih dodataka prehrani za cijelu obitelj ( 2 na Instagramu i 2 na Facebooku) koja sadrže:

 • Beta Glukan 200ml 
 • Bijeli Sljez PLUS sirup 200ml 
 • Majčina Dušica sirup 200ml 
 • Vitamin D3 2000 20ml

Ukupna vrijednost jednog paketa iznosi 43,46€.

U četvrtom, posljednjem krugu natječaja dijelimo četiri paketa za luksuznu njegu ( 2 na Instagramu i 2 na Facebooku) koja sadrže:

 • Raskošni anti-age serum 30ml 54,99€
 • Baršunasta anti-age krema za ruke i nokte 50ml 18,99€

Ukupna vrijednost jednog paketa iznosi 73,98€.

Članak 7. Kako čuvamo vaše podatke?

Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Organizator će koristiti isključivo u svrhu ovog Nagradnog natječaja tj. za potrebe uručivanja nagrada.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici koji osvoje nagrade pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Organizatora da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu.

Organizator se obvezuje da će osobne podatke koje prikupi čuvati u sigurnom okruženju. Osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je BIOVITALIS® d.o.o., Ulica Franje Bužanića 5, HR-42204 Turčin.

Sudionik može u svakom trenutku, a u svezi obrade svojih podataka, kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U svrhu provođenja nagradnog natječaja, Organizator će pristup osobnim podacima odobriti onim primateljima kojima je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti primatelja. Svi osobni podaci koji se prikupljaju u vezi ovog nagradnog natječaja, Organizator čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka nagradnog natječaja, osim ako Sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik ima u svakom trenutku sljedeća prava:

 • pravo na pristup,
 • pravo na ispravak,
 • pravo na brisanje,
 • pravno na ograničenje obrade i
 • pravo na prenosivost podataka.

Sudionik ima pravo u svakom trenutku ishoditi ispravak netočnih osobnih podataka, kao i dopunu nepotpunih osobnih podataka koji se odnose na njega, te pravo na prigovor nadležnom Nadzornom tijelu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, prezime i slika mogu koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudionici su slobodni u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Nagradnom natječaju. Organizator će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje Sudionika radi dogovora oko korištenja i predaje nagrade.

Članak 8. Kako preuzeti nagradu?

Dobitnik će biti proglašen u roku od pet dana od dana završetka natječaja. Organizator će dobitnike objaviti u komentaru ispod objave Nagradnog natječaja na službenoj Biovitalis.hr Instagram  i Facebook stranici.

Nagrada je neprenosiva i ne može se zamijeniti za novac. Ako se nagrada, ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Organizator zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti.

Pravo na navedenu nagradu dobitnik ostvaruje tako što će na e-mail adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dostaviti svoju adresu, puno ime i prezime i kontakt telefon.

Svi podaci Sudionika, brišu se trajno 30 dana od primitka.

Organizator će dobitnika pravovremeno obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Članak 9. Kada se BIOVITALIS® nagradni natječaj prekida?

Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U tom slučaju se Organizator oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima.

Članak 10. Prihvaćanje Pravila

Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila u bilo kojem trenutku.

U Turčinu, 1.12.2023.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK