Maslac za sunčanje - bez mrlja

Maslac za sunčanje - bez mrlja

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Najprodavaniji kozmetički proizvodi sunčanog perioda različiti su proizvodi za zaštitu kože od sunca – maslaci, pekmezi, kreme, marmelade te balzami. U moru proizvoda za zaštitu kože od sunca svatko ima svojeg favorita. Češćim boravkom na otvorenom i izlaganjem suncu neophodno je zaštititi kožu od štetnih sunčevih zraka te brinuti o sveukupnom zdravlju kože. Odgovornim izlaganjem sunčevim zrakama štitimo kožu od oštećenja te prijevremenog starenja.

Proizvode za zaštitu kože od sunca ne koristite samo prilikom boravka na plaži ili bazenu, već prilikom svakodnevnog boravka na suncu.

Posebice zaštitite izložene dijelove tijela – ruke i noge te lice proizvodima za sunčanje. Kožu namažite neposredno prije i za vrijeme izlaganja sunčevim UV zrakama.

Često izbjegavamo korištenje proizvoda za zaštitu kože od sunca zbog njihove masne ili ljepljive teksture ili dugotrajnog upijanja u kožu. Poneki proizvodi zbog svojeg sastava ostavljaju mrlje na odjeći ili ručnicima. Brinite o zdravlju svoje kože i potražite proizvode koji vam odgovaraju, odnosno one koji se lako upijaju u kožu i nisu masni, pružaju potrebnu zaštitu te ne ostavljaju obojane tragove.

Boravak na suncu u nama izaziva mnoge pozitivne blagodati, no uvijek imajte na umu zaštitu vlastite kože. Nemojte svojoj koži uskraćivati zaštitu koja joj je potrebna.

Bezbrižno uživajte na suncu uz Biovitalis maslace kremaste teksture bez obojanih tragova na odjeći. Čarobni maslac za brže tamnjenje SPF 15, Zlatni maslac i Maslac pospješuju tamnjenje kože za vrijeme izlaganja suncu i osiguravaju dugotrajnu brončanu preplanulost. Maslaci su bogati beta-karotenom dobivenim iz ekstrakta mrkve, dobro poznatim po ubrzavanju tamnjenja kože za vrijeme sunčanja, ali i zaštiti kože od UV zračenja. Dragocjena njegujuća ulja obnavljaju te hrane umornu i isušenu kožu, čineći je blistavom, mekom i nježnom. Pažljivo odabrani UV filteri sigurni su i učinkoviti u zaštiti kože od štetnih UVA i UVB zračenja. Sjajan miris egzotičnog kokosa trenutno stvara ljetni ugođaj bilo da se sunčate na plaži, u dvorištu ili na balkonu.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK