Čišćenje i njega lica - 2u1

Čišćenje i njega lica - 2u1

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Užurbana svakodnevica, obiteljske i poslovne obveze ne ostavljaju nam puno vremena i volje za bavljenje nama samima. Često nas umor svlada odnosno uz brojna zaduženja vrlo često ne stignemo izdvojiti previše vremena za temeljito čišćenje lica kod kuće. Svi mi težimo zdravom i blistavom izgledu lica i nikako ne bismo smjeli zapostavljati svakodnevno čišćenje kože lica.

Kako dan odmiče, na našem licu nakupljaju se nečistoće iz okoliša, a lice dodatno opterećujemo šminkom od jutra. Šminkom i nečistoćama začepljuju se pore našeg lica. Ukoliko pore lica ne oslobodimo te ne očistimo temeljito i na pravilan način, moguće je pogoršanje izgleda lica.

Također, izbor neprimjerenog proizvoda za čišćenje lica može biti razlog pojave crvenila ili suhoće.

Za zdrav i blistav ten birajte primjerene proizvode za čišćenje i njegu lica te navečer prije spavanja posvetite nekoliko minuta temeljitom čišćenju. Lice čistite proizvodima koji pružaju nježno, ali potpuno uklanjanje nakupljenih nečistoća.

Idealni proizvodi za nježno čišćenje lica, bez trljanja i bez puno muke micelarne su vode.

Formulirane su na način da pružaju brzo i učinkovito čišćenje lica bez prisutnosti agresivnih sastojaka (alkohol, parfem, bojila itd.). Micelarne vode inovativne su čistilice koje, osim uklanjanja šminke i prljavština, istodobno njeguju lice bez ispiranja.

Biovitalis Dvofazna micelarna voda nježna je 2u1 formulacija za temeljito čišćenje i intenzivnu njegu kože lica, očiju i usana. Temeljito čisti i uklanja čak i vodootpornu šminku, nečistoću te masnoću. Inovativna kombinacija hladno tiještenog ulja ricinusa te ulja divlje ruže iznimne kvalitete sadržana u uljnoj fazi tvore idealnu čistilicu primjerenu suhoj i osjetljivoj koži. Ulje ricinusa stimulira rast trepavica i obrva, dok ulje divlje ruže dubinski hrani i njeguje kožu. Upotrebom Dvofazne micelarne vode ujutro i navečer koža lica je nahranjena, hidratizirana te spremna za ciljanu njegu jednom od krema iz Biovitalis linije prirodne kozmetike.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK