Brončani preplanuli ten u samo nekoliko dana

Brončani preplanuli ten u samo nekoliko dana

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Sunčana razdoblja i češći boravak na suncu dolaskom proljeća izazivaju u nama posebnu ugodu. Kako dani odmiču sunce je svakim danom sve jačeg intenziteta. Porastom temperature često naglo izlažemo nepripremljenu kožu sunčevom zračenju misleći brzo uhvatiti boju. Naglo izlaganje kože sunčevom zračenju bez upotrebe proizvoda za zaštitu od sunca posljedično završi crvenilom i oštećenjem kože.

Kožu je potrebno postepeno izlagati sunčevom zračenju te se preporučuje izbjegavati najintenzivnije zračenje i boravak na suncu između 11 i 16 sati.

Već je u proljeće poželjno pripremati kožu za intenzivnije sunčane dane uz upotrebu proizvoda s UV filterima koji štite od UVA i UVB zračenja.

Boravite na suncu zdravo i odgovorno uz upotrebu hranjivih maslaca sa zaštitnim faktorom. Prije i tijekom boravka na otvorenom zaštitite izložene dijelove tijela (ruke i noge). Maslaci koji u svom sastavu sadrže filtere štite kožu od UV zračenja, a ujedno ubrzavaju i tamnjenje kože. Nutritivno su bogati visokokvalitetnim hranjivim uljima koja daju prijeko potrebnu vlagu koži. Kremaste su teksture te se lako razmazuju i upijaju ne ostavljajući ljepljiv te mastan trag na koži.

Nije vam potrebna plaža i vruće ljeto da bi vaša koža postala brončana te preplanula.

U ovim divnim sunčanim danima kasnog proljeća moguće je postići brončani preplanuli ten upotrebom maslaca za brže tamnjenje.

Čarobni maslac za brže tamnjenje SPF15 pospješuje tamnjenje kože za vrijeme izlaganja suncu i osigurava dugotrajnu brončanu preplanulost. Maslac je bogat beta-karotenom dobivenim iz ekstrakta mrkve, dobro poznatim po ubrzavanju tamnjenja kože za vrijeme sunčanja, ali i zaštiti kože od UV zračenja. Dragocjena njegujuća ulja masline i avokada obnavljaju te hrane umornu i isušenu kožu, čineći je blistavom, mekom i nježnom. Novonastali ponosan član Biovitalis ljetne linije štiti kožu od štetnih UVA i UVB zračenja (SPF 15), osiguravajući bezbrižan boravak na suncu. Pažljivo odabrani UV filteri sigurni su i učinkoviti u zaštiti kože od sunca. Neodoljivi miris egzotičnog kokosa trenutno stvara ljetni ugođaj.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK