Bogati biljni balzam – prva pomoć za čitavu obitelj

Bogati biljni balzam – prva pomoć za čitavu obitelj

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Mama sam troje djece i dobro su mi poznate ogrebotine nakon pada s bicikla, ranice zadobivene nestašlukom na dječjem igralištu, otekline nakon uboda komarca, manje opekline zbog diranja rođendanske svjećice. S tim se nezgodama susrećemo svi roditelji, neki češće, a oni sretnici rjeđe. Standardna oprema moje torbe uvijek su bili antiseptički sprej, antihistaminska krema i mast za cijeljenje kože. Sve što bi nam moglo zatrebati ako nešto krene po zlu. S puno entuzijazma odlučila sam razviti prirodni proizvod koji bi zamijenio taj čitav niz proizvoda koji je opterećivao moju torbu.

Priroda se toliko brižno pobrinula da u njoj pronađemo rješenje za svaki naš problem.Samo moramo potražiti. Svima nama dobro poznati neven, kadulja, gavez, ružmarin, lavanda, hamamelis i klinčić samo su neke od ljekovitih biljaka koje blagotvorno djeluju na našu kožu, zacjeljujući ju i održavajući ju zdravom.

Želja mi je bila kreirati univerzalan balzam koji će biti 100% prirodan, a blagotvorno će djelovati na ranice, ogrebotine, iritacije, manje opekline

Dugo sam istraživala kemizme ljekovitih biljaka i pokušavala njihovim kombiniranjem izvući najbolje od svake. U fazi razvoja balzama sudjelovali su brojni naši prijatelji koji su balzam primjenjivali na koži njihove djece, ali i otkrivali druge indikacije (porezotina kod brijanja, prištići…). Njihovo me je oduševljenje ohrabrilo, znala sam da sam na dobrom putu. Nakon gotovo godinu dana od ideje, kreiran je balzam koji je ispunio sva moja očekivanja.

BIOVITALIS Bogati biljni balzam harmoničan je spoj čak 10 ljekovitih sastojaka. Svaki od njih snažnog je ljekovitog djelovanja, a sinergijski potiču brzu i intenzivnu regeneraciju oštećene kože.

Bogati biljni balzam potiče brže zacjeljivanje rana i ogrebotina, ublažava reakciju nakon uboda insekta, umiruje kožu koja je blago opečena, ublažava crvenilo i iritaciju. Prati nas na svakom koraku, a moje ga djevojčice nazivaju prvom pomoći.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK