Bezbolno uklanjanje fibroma

Bezbolno uklanjanje fibroma

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Na koži odraslih osoba s godinama raste broj dobroćudnih izraslina koje nazivamo fibromima. Fibromi izgledaju kao mekani čvorići iznad razine kože promjera od nekoliko milimetara pa do centimetra. Pojava fibroma najčešća je na vratu, pazusima, preponama, ispod dojki, po trbuhu i slično, odnosno na mjestima gdje se koža tare.

Osim što predstavljaju estetski problem, problematični su na mjestima velikog trenja kože gdje dolazi do njihovog čestog ozljeđivanja ili iritacije uslijed znojenja.

Pojava te rast fibroma na koži nema jasan uzrok. Pojedinci ih imaju mnogo, dok drugi manje. Poznato je da s godinama njihov broj te veličina na koži raste. Fibromi su izrasline na koži koje nisu zarazne i nemoguće ih je dobiti u kontaktu s drugim ljudima. Vrlo često se njihova pojava povezuje s obiteljskom genetikom i prisutniji su na pregibima kod osoba s povećanom tjelesnom težinom.

Zbog čestog ozljeđivanja ili iritacije fibroma, njihovim uklanjanjem moguće je spriječiti njihovo daljnje širenje te moguće sekundarne infekcije. Osim toga, izrasline na koži vizualno i estetski nagrđuju izgled kože, zbog čega pojedinci često imaju problema sa samopouzdanjem i kvalitetom života.

Fibrome je moguće odstraniti primjenom proizvoda koji imaju funkciju isušivanja izrasline.

Proizvodi su specijalno formulirani kako bi se njihovom svakodnevnom primjenom bezbolno odstranila izraslina s kože.

Upornom i strpljivom primjenom proizvoda Medna Rosa PLUS 100% moguće je sigurno i učinkovito ukloniti izrasline na koži. Unaprijeđena formulacija sadrži čak 20% ekstrakta kore vrbe, koji prirodno sadrži visok udio salicilne kiseline. Zahvaljujući kombinaciji prirodnih ekstrakata vrbe, limuna, nevena i hrasta s jabučnim octom, tekućina isušuje premazano područje i pomaže ukloniti neželjenu izraslinu. Prirodan ekstrakt kokosa dodan u formulaciju daje ugodan miris tekućini. Proizvod je upakiran u bočicu s roll-on aplikatorom koji omogućuje precizno i direktno nanošenje proizvoda na izraslinu. Bočica je praktične veličine koja lako stane u džep ili torbicu i nadohvat je ruke za korištenje više puta tijekom dana. Medna Rosa PLUS pogodna je za djecu, trudnice i odrasle.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK