Antistresna biljna mješavina za opuštanje

Antistresna biljna mješavina za opuštanje

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Pod stresom ste? Jedva čekate petak da se opustite preko vikenda i odahnete od napornog tjedna? To su samo neka od pitanja koja nam se svakodnevno vrte glavom. Zbog užurbanog načina života i velikog broja obaveza vrlo smo često pod stresom. Ponekad možda postavljamo prevelike ciljeve ili imamo previše zadataka koje nije moguće odraditi u zadanom vremenu. Sve to u nama izaziva niz negativnih emocija, kao što su napetost, nervoza, tjeskoba, zabrinutost i drugo. Posljedično zbog lošeg raspoloženja loše spavamo ili uopće ne spavamo. Nedostatak sna loše utječe na funkcioniranje našeg organizma. Dugotrajan manjak sna može dovesti do niza zdravstvenih problema.

Eterična ulja mogu nam pomoći da se trenutno opustimo i umirimo te na taj način lakše preživimo dan ili utonemo u san.

Mješavine eteričnih ulja koje ciljano imaju umirujuće i opuštajuće djelovanje idealno su rješenje u stresnim situacijama.

Primjenom eteričnih ulja u svakodnevnom životu moguće je postići stanje ravnoteže, smanjiti ulogu stresa u životu te reagirati pozitivno u stresnim situacijama. Smanjenjem stresa u životu, smanjujemo postotak pojave raznih tjelesnih i duševnih bolesti.

Primjenom mješavine eteričnih ulja s opuštajućim svojstvima u trenutku susreta sa stresorom umanjuje se naša reakcija na problem.

U stresnim situacijama imajte pri ruci aromaterapijske proizvode kako biste mirisnim ugodnim notama te umirujućim svojstvima postigli emocionalno olakšanje.

Antistresne mješavine biljnih eteričnih ulja prirodna su i zdrava rješenja protiv stresa.

Pružite sebi više puta tijekom dana aromatretman jednostavnom primjenom džepnog Biovitalis Antistres inhalatora bilo gdje i bilo kad. Biovitalis Antistres inhalator je aromaterapijski proizvod s eteričnim uljima koja smanjuju stres, napetost i nervozu. 100% organska eterična ulja valerijane, arapskog tamjana, kadulje, slatke naranče i prave lavande djeluju opuštajuće u stanju napetosti, stresa i tjeskobe. Valerijana je biljka s bogatom poviješću upotrebe kod uznemirenosti i nervoze. U kombinaciji s drugim eteričnim uljima smanjuje stres i napetost, vraća dobro raspoloženje i pomaže lakšem uspavljivanju.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK