Aloe vera nakon depilacije i brijanja

Aloe vera nakon depilacije i brijanja

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Dlake na našem tijelu dio su pokrovnog sustava našeg organizma. Jedna od najvažnijih uloga dlačica je njihova zaštitna uloga odnosno sprječavanje ulaska stranih čestica u tijelo. Različite dlake rastu na različitim dijelovima tijela te njihova gustoća varira od osobe do osobe. Uređivanje dlaka smatra se svakodnevnom rutinom. No postoje pojedine dlake na tijelu koje radije ne bismo imali te smatramo da utječu na naš estetski izgled. Priroda tijela je takva da dlake koje nam smetaju ne mogu nestati, no možemo ih različitim postupcima urediti ili ukloniti.

Depilacija je postupak uklanjanja neželjenih dlačica različitim postupcima nakon čega koža ostaje glatka. Depilacijom voskom, šećernom pastom ili trakama za depilaciju, korijen dlačica se oslabljuje te je rast dlaka rjeđi naspram brijanja koje je veoma kratkotrajno i mora se ponavljati svakih nekoliko dana.

Prilikom brijanja i depilacije oštećuje se površinski sloj kože te je moguće da dođe do niza neželjenih posljedica kao što su alergijske reakcije, crvenilo, urastanje dlaka, pojava prištića i drugo.

Nakon depilacije koži treba posvetiti posebnu brigu i njegu. Kako bi posljedica neugodnih pojava na koži bila što manja, obavezno namažite nadraženu kožu umirujućim proizvodom na bazi aloe vere.

Aloe vera učinkovito je rješenje za nadraženu kožu zbog svojih umirujućih učinaka.

Kako bi vaša koža bila glatka i lijepa njegujte kožu nakon postupka depilacije Biovitalis Aloe vera gelom. Aloe vera gel je prirodan proizvod za probleme s kožom namijenjen za intenzivnu njegu nadražene, suhe i osjetljive kože. Trenutno hidratizira, umiruje, njeguje i ugodno hladi kožu nakon depilacije, brijanja, sunčanja te u slučaju iritacije. Sadrži koncentrirani sok organske aloe vere i ektoin ‒ snažnu prirodnu molekulu izoliranu iz ekstremofila s dokazanim djelovanjem kod upale i iritacije kože. Gel ne sadrži sintetske parfeme, a ekstrakt kamilice daje ugodan i nježan miris. Ovaj umirujući gel pogodan je za lice i tijelo te namijenjen svim tipovima kože, uključujući suhu i osjetljivu kožu. Gel se lako razmazuje, brzo upija ne ostavljajući masne tragove.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag. pharm.

Podijeli prijateljima
Želim pratiti blog i ostvariti 20% popusta

Pridruži se Biovitalis obitelji!
Prati novosti, posebne ponude, praktične savjete i iskoristi 20% popusta pri sljedećoj kupovini!

Slanjem ovog e-maila prihvaćaš uvjete korištenja ove web lokacije.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi pružila bolje korisničko iskustvo.

OK