Ispiši ovu stranicu

Žigovi

gmp Znanje, inovacije i GMP najbolje opisuju našu predanost stvaranju visokokvalitetnih i djelotvornih proizvoda. U svome radu koristimo znanost kako bismo kreirali inovativne proizvode koji svojim djelovanjem rješavaju probleme zdravlja i ljepote naših kupaca. Uspješno implementiran sustav upravljanja kvalitetom koji donosi zahtjeve Dobre Proizvođačke Prakse potvrđuje da se proizvodnja odvija u skladu s svim propisanim standardima.
Dobra Proizvođačka Praksa U Biovitalisu smo implementirali najzahtjevniji sustav upravljanja kvalitetom u proizvodnji kozmetike: Radi se o standardu ISO 22716:2007 koji donosi zahtjeve Dobre Proizvođačke Prakse (eng. GMP, Good Manufacturing Practice) za proizvodnju kozmetike. Specifični zahtjevi standarda ISO 22716:2007 uključuju odobravanje svake serije sirovina za korištenje u proizvodnji, odobravanje svake serije proizvoda za stavljanje u promet, provođenje redovite edukacije zaposlenika, provedbu internih audita, vođenje detaljnih zapisa za svaku proizvedenu seriju,posebno postupanje s proizvodima kod kojih su utvrđena odstupanja kako bi se spriječilo njihovo izdavanje, postojanje procedura za postupanje u slučaju reklamacija od strane kupaca i sl. Osigurana je sljedivost svakog proizvoda koji je napustio proizvodne pogone Biovitalisa čime smo osigurali maksimalnu transparentnost i zaštitu naših potrošača.
Laboratorijski kontrolirana kvaliteta Uz implementiran sustav Dobre Proizvođačke Prakse, posjedujemo i vlastiti laboratorij za kontrolu kvalitete svih ulaznih sirovina i gotovih proizvoda. Svaka proizvedena serija prolazi završnu laboratorijsku kontrolu kvalitete kako bismo našim kucpima ponudili samo standardizirane, zdravstveno ispravne i djelotvorne proizvode.
Hrvatska inovacija-Hrvatski proizvod Ponosni smo na činjenicu da su svi naši proizvodi rezultat razvoja vlastitog tima stručnjaka na čelu s magistrom farmacije Ivanom Zagorec Kolednjak. U svaki naš proizvod ugradili smo snagu prirode obogaćenu inovativnošću i dugogodišnjim proizvođačkim iskustvom. Svi Biovitalis proizvodi na svijet dolaze u mjestu Turčin pokraj Varaždina i u potpunosti su hrvatski proizvod.