Apetit forte

Apetit Forte 200ml

63,90 kn

Zabrinuti ste zbog gubitka apetita kod djeteta? 

Apetit Forte je tekući dodatak prehrani. Predstavlja prirodno rješenje kod gubitka apetita. Pospješuje apetit na prirodan način i olakšava probavljivost hrane.

Dodatne informacije

Sadrži:

Zdravstvene tvrdnje EFSA-e:
Maslačak pospješuje apetit i potiče probavu. Matičnjak i sirištara pomažu zdravlju probavnog sustava
Apetit forte

Napomene
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

Upozorenje
Ne preporučuje se osobama s povišenom želučanom kiselinom, čirom želuca i dvanaesnika, trudnicama, dojiljama te djeci mlađoj od 4 godine.

Iskustva korisnika

Biovitalis sirup za apetit nam je pomogao. Nakon višemjesečne faze lošeg apetita, naš sin ponovno jede s užitkom.(Hrvoje, Zagreb)

Moram javno pohvaliti ovaj sirup. Dakle, moja Lana je jedno od one djece koja jedu bez imalo gušta, svaki obrok je mučenje za nju i mene. Tražila sam sirup za apetit i u ljekarni su mi ponudili Apetit Forte. Već nakon prvog uzimanja Lana je tražila ručak i nakon dugo vremena pojela s užitkom! Dajem joj ga redovito prije ručka i večere i uživam gledajući ju kako jede. Hvala vam!(Ljubica, Varaždin)

Probala sam sve načine kako poboljšati apetit kod djeteta, davala mu razne vitamine za bolji apetit, ali tek Biovitalis sirup za apetit nam je pomogao.(Dijana, Osijek)

Apetit Forte mi je pomogao za bolju probavu.(Josip, Dugo Selo)

Biovitalis sirup za apetit zbilja pomaze jer moja djevojcica ima losiji apetit i to zadnje 3 godine i probavu losiju. Apetit forte pomaze za oboje i ima urednu stolicu.(Martina, Split)

Toplo preporučujem svim majkama koje imaju djecu sa slabim apetitom,ja sam zateČena njegovim djelovanjem. Sve pohvale i preporuke od mene i moga sina.(Amera, Sarajevo)

Odabrani su sljedeći prirodni sastojci:

Ispis Email Na vrh