Medna rosa

Medna Rosa 20ml

43,90 kn

 

Želite se riješiti izrasline na koži? Izrasline nisu samo estetski problem, već su vrlo često i bolne. Uvjerite se u prirodno, učinkovito i bezbolno uklanjanje.

Prirodno, učinkovito i bezbolno pomaže ukloniti izrasline na koži. Inovativna formulacija sadrži jabučni ocat, med, ekstrakte limuna, hrasta, nevena i vrbe. Bez parabena i sintetskih sastojaka. Pogodno za djecu i odrasle.

Način uporabe
Kistićem (pričvršćen na poklopac bočice) namazati izraslinu na koži više puta dnevno. Za brže postizanje rezultata pričvrstiti na izraslinu vatenu blazinicu natopljenu Mednom Rosom i držati preko noći. Postupak ponavljati više dana uzastopce, dok se izraslina ne počne sušiti te ju je moguće nježno odstraniti.

Dodatne informacije

Iskustva korisnika

Imala sam na rukama dvadesetak bradavica, najstarije oko godinu i pol. Isprobala sam razne proizvode iz ljekarne, bila čak i na spaljivanju. Magistra u ljekarni mi je preporučila Mednu Rosu i s njom sam se uspjela riješiti bradavica u roku dva tjedna.(Mirjana, Rijeka)

Pohvaljujem Mednu Rosu! Kurje oko na stopalu, koje je bilo jako neugodno i bolno, uklonio sam pomoću Medne Rose. Odlučio sam se za taj proizvod jer je prirodan. Preporučujem svima!(Mladen, Požega)

Isprobala sam Mednu Rosu kod svoje curice od 3 godine. Imala je nekoliko bradavica po rukicama. Tražili smo neko rješenje da ne bude bolno i u ljekarni su nam preporučili Mednu Rosu. Jako smo zadovoljni!(Jasna, Štrigova)

Ja sam ovo kupila u jednoj biljnoj ljekarni i moram priznati da mi je super pomoglo.Imala sam bradavicu na malom noznom prstu koja je bolila uzasno,nakon 2 tj.redovnog mazanja povukla se skroz..I kurje oci isto..(Ivana, Zagreb)

Imala sam priliku isprobati Mednu rosu jer sam imala bradavice na pregibu koje su mi smetale. Kako su se pojavile niotkud i nenajavljeno, tako su pomoću Medne rose i nestale. Koristila sam oko tri tjedna Mednu rosu i sve do jedne su se povukle, uopće nemam više ni tragove da su postojale. Savršen proizvod. Moja preporuka. Voljela bih isprobati i ostale proizvode. Prirodni su, kvalitetni i djelotvorni. Big like.(Jasna, Facebook)

Sastojci
  • acetum mali (jabučni ocat)
  • alcohol denat
  • mel (med)
  • citrus limon fruit ekstrakt (ekstrakt limuna)
  • calendula officinalis flower extract (ekstrakt cvijeta nevena)
  • salix alba bark extract (ekstrakt kore vrbe)
  • quercus robur bark extract (ekstrakt kore hrasta)
  • sodium benzoate
  • potassium sorbate

Odabrani su sljedeći prirodni sastojci:

Ispis Email Na vrh