Povjerljivost podataka - BIOVITALIS
Biovitalis
Košarica je prazna.
 x 

Košarica je prazna.

Povjerljivost podataka

Zaštita privatnosti i elektronska komunikacija

Stupanjem Opće uredbe o zaštiti podataka (skraćeno: GDPR), BIOVITALIS d.o.o. još više cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka, te se obvezuje očuvati privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka u skladu s važećim propisima i najboljom europskom praksom.

SVRHA I NAČIN PRIKUPLJANJA PODATAKA

Osobne podatke prikupljamo i obrađujemo samo u određenu i zakonitu svrhu te ih dalje ne obrađujemo na način koji nije u skladu sa svrhom u koju su prikupljeni, osim ako nije drugačije propisano zakonom ili na temelju privole korisnika.

Vaše podatke prikupljamo isključivo putem naše web stranice (www.biovitalis.hr) prilikom Vaše narudžbe ili prijave na Newsletter.

KORIŠTENJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Svaka informacija koju prikupimo o našim korisnicima (ime i prezime, email adresa, adresa dostave, kontaktni podaci) bit će iskorištena isključivo u svrhu za koje je namijenjena.

Svi prikupljeni podaci koriste se isključivo u svrhu poslovnog odnosa BIOVITALIS d.o.o. te Vas kao korisnika naših usluga. Prikupljeni podaci se koriste s ciljem realizacije poslovnog odnosa, boljeg razumijevanja potreba naših korisnika, s ciljem informiranja korisnika o svim pogodnostima, akcijama, ostale marketinške svrhe i u svrhe informiranja. Prikupljeni podaci se neće ustupiti trećim osobama, osim u slučajevima propisanim zakonom.

ČUVANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke čuvamo u skladu s važećim zakonskim propisima. Korisnik u svakom trenutku može zatražiti brisanje osobnih podataka iz baze korisnika BIOVITALIS d.o.o. ili ukidanje slanja marketinških poruka slanjem emaila s odgovarajućim zahtjevom na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Osobne podatke spremamo onoliko dugo koliko je potrebno za namjene za koje se obrađuju ili za postupanje u skladu sa zakonom. Osobne podatke koje obrađujemo na temelju vaše osobne suglasnosti, pohranjujemo trajno, do vašeg opoziva. Osobne podatke koje obrađujemo na temelju zakona ili ugovornog odnosa s vama čuvamo sve dok to propisuje zakon (11 godina od izdavanja za izdanog računa), odnosno za vrijeme trajanja ugovora i još 5 godina nakon prestanka (koliko iznosi opći rok zastare). Po isteku razdoblja čuvanja osobne podatke brišemo učinkovito i trajno ili ih anonimiziramo, tako da se više ne mogu povezati s određenim pojedincem.

ZAŠTITA VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Prikupljene osobne podatke čuvamo isključivo u elektroničkom obliku te primjenjujemo sve odgovarajuće organizacijske, tehnološke i sigurnosne mjere kako bismo spriječili neovlašteno pristupanje Vašim osobnim podacima i održali njihovu sigurnost.

Svaka informacija koju prikupimo o našim korisnicima bit će korištena isključivo u svrhu za koje je namijenjena. Sve prikupljene osobne informacije (ime i prezime, email adresa, adresa dostave, kontaktni podaci) su potpuno sigurne. Svi prikupljeni podaci koriste se isključivo u svrhu poslovnog odnosa BIOVITALIS d.o.o. te Vas kao korisnika naših usluga. Prikupljeni podaci se koriste s ciljem realizacije poslovnog odnosa, boljeg razumijevanja potreba naih korisnika, s ciljem informiranja korisnika o svim pogodnostima, akcijama, ostale marketinške svrhe i u svrhe informiranja. Prikupljeni podaci se neće ustupiti trećim osobama, osim u slučajevima propisanim zakonom. Korisnik u svakom trenutku može zatražiti brisanje osobnih podataka iz baze korisnika BIOVITALIS d.o.o. ili ukidanje slanja marketinških poruka slanjem emaila sa odgovarajućim zahtjevom na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Korisnik pristaje da se sva komunikacija provodi elektronskom komunikacijom putem emaila, te je odgovoran za davanje ispravne email adrese za predaju narudžbe, primanje potvrde narudžbe, primanje informacije o planiranoj isporuci naručene robe od strane dostavne službe. BIOVITALIS d.o.o nije odgovoran u slučaju da je dana email adresa neispravna ili u slučaju tehničkih postavki računala korisnika zbog kojih email nije isporučen.

Pravo na raskid ugovora

Potrošač ima pravo na jednostrani raskid ugovora u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti potrošača, prihvaćajući pritom sva prava i obaveze u slučaju istog (rok, troškovi dostave vraćanja robe, umanjenje vrijednosti robe itd.).

Ograničenje korištenja i odgovornosti

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe isključivo uz izričiti pristanak tvrtke BIOVITALIS d.o.o..

BIOVITALIS d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati zbog uporabe ovih web stranica.

BIOVITALIS d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja web stranica bez prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena. BIOVITALIS d.o.o. zadržava pravo promjene asortimana i cijena svojih proizvoda i usluga, kao i promjenu Uvjeta korištenja, bez prethodne najave.

Izjave o proizvodima

BIOVITALIS d.o.o. želi vrlo rado čuti povratne komentare na naše proizvode koje ćemo rado objaviti na našoj web stranici uz zadržavanje prava na lekturu vaših komentara i objavu istih u ostalim marketinškim materijalima.

U našem poslovanju podržavaju nas

  • Minpo
  • Hamag Bicro
  • Konkurentna_Hrvatska
  • Fondovi
  • European Bank

Biovitalis podržava rad sljedećih organizacija

  • BK Stadium
  • Društvo inovatora
  • BBK Asi
  • HZ