Naša priča - BIOVITALIS
Biovitalis
Košarica je prazna.
 x 

Košarica je prazna.

Naša priča

Ivana Zagorec Kolednjak

Naša povijest

Naša priča započinje u Turčinu (pokraj Varaždina) 1996. godine kada je moja majka Đurđica, po zanimanju farmaceutska tehničarka, ponudila tržištu prve prirodne proizvode za zdravlje i ljepotu. Odrastajući uz mirise pomno odabranog ljekovitog bilja, u ranoj sam se dobi zaljubila u fitofarmaciju. Majka je na mene prenijela strast za proučavanjem ljekovitog bilja i esencija iz prirode i predanost u kreiranju receptura. Kao magistra farmacije, novim sam znanjima, inovacijama te kreativnim doprinosom nastavila naš stvaralački put.

nasa prica 02

Naša filozofija

Ime BIOVITALIS®, sinergija prirode (BIO) i života (VITALIS) kao temeljnih vrijednosti, reflektira naš identitet i našu autentičnu filozofiju. Promičemo življenje u skladu s prirodom, jer kao njezin sastavni dio moramo pratiti njezine cikluse i ne činiti ništa što bi narušilo njezinu ravnotežu. Gajenjem poštovanja prema prirodi i aktivnim suodnosom s njom postižemo uravnotežen životni stil.

Čuvajmo Zemlju i prirodu na njoj, jer ih nismo naslijedili od svojih djedova i očeva, nego smo ih posudili od svojih potomaka. Poglavica Bik Koji Sjedi

Naša misija

Liječnik liječi, priroda ozdravljuje. lat. Medicus curat, natura sanat.

nasa prica 01

Snaga prirode obogaćena znanjem i inovativnošću u srcu je svakog BIOVITALIS® proizvoda.
Sinergija dragocjenih znanja iz prošlosti, prirodnih sastojaka i tradicionalnih receptura te inovativnog pristupa razvoju omogućuju nam kreiranje jedinstvenih visokovrijednih proizvoda za zdravlje i ljepotu. U našem radu koristimo znanost da bismo bolje razumjeli prirodu, pri čemu osobitu pozornost pridajemo održivosti okoliša.
Pokreće nas ponos na proizvode znajući da svojom djelotvornošću pomažu ljudima u održavanju zdravlja i ljepote.

Naša „zelena" proizvodnja i društvena odgovornost

Našu filozofiju poštivanja prirode provodimo i unutar proizvodnje. Inzistiramo na procesima proizvodnje i pakiranja koji imaju minimalan utjecaj na okoliš, vodimo brigu o razvrstavanju otpada, poštujemo prirodnu ravnotežu okoliša očuvanjem prirodnih resursa.
Osobito smo ponosni na našu društveno odgovornu poslovnu politiku. Trudimo se našim zaposlenicima omogućiti ostvarenje njihovih ambicija te promičemo ravnotežu između poslovnog i privatnog života.

Naša kvaliteta

Biovitalis tvornica

BIOVITALIS® proizvodi se proizvode, pakiraju i otpremaju iz naših vlastitih laboratorija u Turčinu.
Naše poslovanje je certificirano sukladno Dobroj Proizvođačkoj Praksi za kozmetičke proizvode (ISO 22716:2008), te sukladno zahtjevima HACCP-a za proizvodnju dodataka prehrani. Oba certifikata je dodijelila međunarodna tvrtka DNV GL. Time potvrđujemo kako je naše poslovanje usklađeno sa smjernicama koje jamče kvalitetu i sigurnost i kozmetičkih proizvoda i dodataka prehrani

Implementacijom i unapređivanjem sustava upravljanjem potvrđujemo našu stratešku posvećenost kvaliteti. I u budućnosti ćemo nastojati usavršavati procese unutar našeg sustava kako bismo bili što bolji…

Ponosni smo na činjenicu da su naši proizvodi u skladu s najvišim standardima kvalitete.

DNV GMP HACCP Klikni za pregled certifikata.

U našem poslovanju podržavaju nas

  • Minpo
  • Hamag Bicro
  • Konkurentna_Hrvatska
  • Fondovi
  • European Bank

Biovitalis podržava rad sljedećih organizacija

  • BK Stadium
  • Društvo inovatora
  • BBK Asi
  • HZ