Ispiši ovu stranicu

Narudžba i način plaćanja

Kupovina

Usluge BIOVITALIS WEB SHOPA možete koristiti nakon što se registrirate kao korisnik. Registracijom pristajete na uvjete prodaje i dostave te na uvjete korištenja. Za registraciju je nužno upisati ispravnu email adresu. Korisnik BIOVITALIS WEB SHOPA može biti samo punoljetna osoba sa punom poslovnom sposobnosti.

Korisnik kupuje proizvode u BIOVITALIS WEB SHOPU na način da ih odabere temeljem slike i osnovnog opisa proizvoda. Narudžba proizvoda vrši se elektronskim putem, dodavanjem proizvoda u košaricu. Proizvod se smatra naručenim kad je dovršen cjelokupan postupak narudžbe. BIOVITALIS WEB SHOP dostupan je 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu

Cijene proizvoda izražene su u hrvatskim kunama i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Cijena dostave obračunava se na kraju postupka narudžbe. Korisnik sam snosi troškove dostave do vrijednosti narudžbe od 300,00 kuna. Za narudžbe iznad 301,00 kune s dostavom na području RH, troškove dostave snosi BIOVITALIS d.o.o.

Plaćanje

Proizvodi kupljeni u BIOVITALIS WEB SHOPU mogu se platiti:

Pouzećem prilikom dostave. Korisnik prilikom dostave plaća iznos naručene robe i eventualno troškove dostave direktno dostavljaču.Internet bankarstvom ili općom uplatnicom uz prethodno slanje svih potrebnih podataka za uplatu na e-mail adresu korisnika. Roba se šalje nakon što je uplata vidljiva na žiro-računu tvrtke BIOVITALIS d.o.o.