Lijepe i njegovane ruke uz lavandu - BIOVITALIS
Biovitalis
Košarica je prazna.
 x 

Košarica je prazna.
Petak, 31 Ožujak 2017 11:01

Lijepe i njegovane ruke uz lavandu

obnavljajuća krema za ruke

Vrijeme potrebno za čitanje: 1,5 min

Koža ruku, baš kao i koža lica, svjedok je naše brige o njoj. Često licu posvećujemo više vremena i pažnje. Brinemo da bude dobro hidratizirana, zaštićena od UV zraka, ublažavamo nastale bore. Kožu ruku najčešće zanemarujemo. A ruke su svakodnevno izložene brojnim nepovoljnim uvjetima: višekratno pranje ruku (često neprimjerenim sredstvima), hladnoća i suhi zrak u zimskom periodu, UV zračenje u ljetnom periodu.

Zanemarivanje kože ruku prije ili kasnije izađe na vidjelo. Ono rezultira ispucanom i grubom kožom te nastankom bora. Često je izražen kontrast između njegovanog lica i zanemarenih ruku. Koža ruku, čak intenzivnije nego koža lica, traži hidrataciju i zaštitu. Svakodnevno višekratno pranje ruku djeluje na zaštitnu hidrolipidnu barijeru, razarajući njezinu zaštitnu ulogu. Njezina je obnova iznimno važna kako bi se spriječio gubitak vode iz kože. Hladno tiještena ulja i ovlaživači (humektansi), kao sastavni dio kvalitetne kreme za ruke, nahraniti će i osigurati dovoljno vlage koži ruku. Nahranjena koža stari sporije, usporava se nastanak bora, a koža izgleda nježnije i mekanije.

Eterično ulje prave lavande blagotvorno djeluje na kožu ruku, zacjeljujući svakodnevna oštećenja

Štiti suhu i ispucanu kožu, ostavlja je umirenom i mekom. Njezin aromatičan miris ostaje na rukama, prateći nas i pružajući nam pravu aromaterapiju.

BIOVITALIS Obnavljajuća krema za ruke hrani, njeguje, štiti, omekšava, sprječava starenje kože ruku (5u1). Bogata tekstura koja se brzo upija, ostavlja svilenkasti zaštitni film, bez masnog traga. Savršena zaštita za ruke izložene nepovoljnim uvjetima (često pranje, hladnoća, UV zrake). Aktivni sastojci ove kreme su karité maslac, hladno tiještena ulja jojobe, marelice i argana, ekstrakt sjemenki mrkve i eterično ulje prave lavande. 0% parabena, vazelina i parafinskog ulja.

Ivana Zagorec Kolednjak, mag.pharm.

Preporučujemo Vam

U našem poslovanju podržavaju nas

  • Minpo
  • Hamag Bicro
  • Konkurentna_Hrvatska
  • Fondovi
  • European Bank

Biovitalis podržava rad sljedećih organizacija

  • BK Stadium
  • Društvo inovatora
  • BBK Asi
  • HZ